Metos Uutiset -lehti 2/2013 on ilmestynyt

1 Posted by - 19.11.2013 - Tapahtumia

Kaikkien aikojen paksuin Metos Uutiset -lehti on postitettu ja ilmestyy lukijoille viikon 47 alussa. Paperista lehteä toimitetaan rinnakkain tämän sähköisen version kanssa, joten julkaisujen sisältö on osin sama.

Lehdessä on kattava otos erilaisia keittiöratkaisuja sekä asiaa muun muassa prosesseista, astianpesukoreista, tekniikasta ja ammattikeittiön materiaaleista. Jurvasen Petrin palstalla lähestytään cook-chill -valmistusta ruoan säilyvyysajan näkökulmasta ja pohditaan miten termi hyllyikä soveltuu erilaisia tuotantomenetelmiä yhdistäväksi nimittäjäksi. Keittiöpäällikkö Pasi Malmelinin reseptiosuudessa perehdytään patakukon ja Annan juuresten valmistuksen saloihin ja tehdään niiden kyytipojaksi chili-suklaavanukasta ja valkosuklaa-appelsiinimoussea. Lehdestä löydät myös paljon tarjouksia, niitä voit katsoa tästä linkistä.

Jos et ole vielä Metos Uutiset -lehden tilaaja, niin voit tehdä tilauksen työpaikallesi tästä linkistä. Lähetämme lehden maksutta yritysten / yhteisöjen osoitteeseen. Tilauksen voit tehdä tästä linkistä.

Metos Uutiset –lehden 2/2013 pdf-version saat näkyville tästä linkistä.

No comments